Kontakt på 46 18 59 09

​Ydelser

​Rådgivning

Storage Management bliver ofte benyttet i udarbejdelsen af strategirapporter til IT-ledelsen. Disse rapporter sikrer, at virksomheden træffer de rigtige beslutninger i et marked, der er under konstant forandring, og som derfor er svært at gennemskue.

Vi har lavet Analyser/Strategi-Rapporter på mange forskellige områder, såsom:

* IT Infrastruktur

* Serveroversigt/struktur

* Storage løsninger

* Backup/Restore løsninger​

Forhandling

Vi påtager os gerne rollen som firmaets (kundernes) interim ansatte, der kan forestå forhandlingerne med den leverandør, der måtte blive udvalgt efter anbefalingerne fra vores analyse.

Vores indgående viden om markedet og udbyderne betyder, at vi er i stand til at forhandle den bedst mulige løsning, til den bedst opnåelige pris. På samme tid slipper I som kunde for at allokere personale til en opgave, de måske ikke er så fortrolige med.

Leverance

Vi tør stå inde for det, vi anbefaler.​
Som en ekstra garanti påtager vi os gerne at stå for hele forløbet fra den første rådgivning til den endelige leverance og installation. Projektledelse er en fornem disciplin, som vi lægger stor vægt på.

Bliver vi enige med kunden om at stå for leverance og installation tager vi den udvalgte leverandør i ed, således at leverandøren skriver under på, at løsningen opfylder de krav/ønsker kunden har fremsat. Derefter benytter vi kun de bedste og mest erfarne konsulenter på de enkelte produktområder til installation og igangsætning.

Vi har specialister indenfor storage hardware fra IBM, EMC, HDS, NetApp, SUN / Oracle, og HP. Med hensyn til backup/restore software, har vi nogle af Danmarks bedste konsulenter i produkter fra IBM (TSM), EMC (Networker), Symantec (Netbackup), CA (ArcServe).

Vi styrer hele leverance- og installations processen effektivt med vore projektledere.Sådan sikrer vi den optimale løsning til den optimale pris i den rigtige kvalitet.

Opfølgning

Vi er her kun, fordi vores kunder sætter pris på vores ydelser. Derfor værner vi også om vores kunder. Når vi har afsluttet en leverance, er forholdet ikke slut. Vi sørger for en jævnlig opfølgning, der sikrer, at alt forløber som forudsat, og er der afvigelser, sørger vi naturligvis for at sikre vedligeholdelse og udvikling af løsningen. Vi holder også øje med 

udløb af servicekontrakter, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. 

I det hele taget vil vi gerne sikre en leverance med fuld service.

Klik her for at komme i kontakt med os

HVEM ER VI

​Storage management a/s

CVR: 21718173

KONTAKT OS

​FIND VEJ

Hovedgaden 16
4622 Havdrup