​Sikker Backup / Restore løsning

Optimer jeres IT-strategi med vores professionelle rådgivning​

Backup Løsninger

Den helt rigtige backup løsning

Med mange virksomheders konstant stigende datamængder, er der behov for at sikre en velfungerende backup/restore løsning.

Den rigtige løsning kræver at man fra firmaets side har taget stilling til hvem der har ansvaret for at backup bliver taget, hvor ofte en backup skal udføres, hvem der har ansvaret for udførelsen, hvad der skal ske i weekenderne og under ferieperioder, hvor længe firmaet kan fungere uden at have sine data til rådighed, hvor stort et datatab firmaet kan leve med, mængden og vigtigheden af sine data, hvor mange versioner af data der skal være til rådighed, hvor længe det må vare før firmaet er oppe og køre igen og hvilke data der er mest kritiske, osv. osv.. I storage Management har vi erfaring med store komplekse backup/restore opgaver fra nogle af Danmarks største virksomheder.

Backup infrastruktur

​Vi kan hjælpe med:

Rådgivning omkring hvilken løsning der passer bedst til den givne situation. Vurdering af hvilken restore plan/løsning der skal implementeres. Opbygge en komplet IT-Beredskabsplan, der tager forbehold for at det værst tænkelige uheld kan ske.

Drift af backup

I mange organisationer er driften af backup lagt på en enkelt person eller i en turnus ordning, hvor det for alle er en sekundær opgave. Det betyder at man ofte er sårbar, i forbindelse med sygdom, ferie eller en nøgleperson rejser.

Storage Management tilbyder at drifte jeres backup, i kortere eller længere perioder. Det eneste krav vi stiller er, at systemet er et kendt system (backup software), og det er muligt at administrere det remote.

Restore test

Hvad nytter det at have en backup, hvis restore ikke er mulig?

Ofte opdages restore-problemer først i forbindelse med et nedbrud, hvor tid er en kritisk faktor!

Storage Management tilbyder at foretage restore test af jeres bakup løbende, for derved at undgå eventuelle problemer den dag uheldet er ude. Kontakt os for et tilbud på drift af backup eller restore test​

Hvor ofte?

Backup bør køres dagligt og vi anbefaler at kontrollere disse ved en restore-test hver 6. måned.

Kontakt os her

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Har brug for specialiseret storage-rådgivning? Udfyld formularen, og lad vores eksperter hjælpe dig med at skræddersy den perfekte løsning til dine behov.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 46 18 59 09

Skriv til: info@stoman.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer  alle henvendelser .

Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Storage management a/s

Hovedgaden 16, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

Kontakt os for et tilbud.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i formen herunder:​

​CVR-nummer: 21718173