​Storage managements partnere

Optimer jeres IT-strategi med vores professionelle rådgivning​

partnere

Vores partnere

Storage Management er specialister i professionelle datalagrings-løsninger. En producent uafhængig rådgiver om leverandørernes produkter.​ Uafhængigheden gør at vi sammen med vores kunder kan stille relevante krav til leverandører/producenter, for derved at sikre, at det altid er den rigtige løsning, kunden får. Nedenfor findes en oversigt over de leverandører, vi arbejder mest sammen med.​

​Computer associates

CA - har som Symantec en bed vifte af softwareprodukter til beskyttelse af data.

Se mere på www.ca.com/dk

EMC

EMC er verdens førende leverandør af produkter, ydelser og løsninger til håndtering og lagring af information i både store, mellemstore og mindre virksomheder.
Se mere på www.emc2.dk

HITACHI

HDS har storage systemer af høj kvalitet. HDS har haft den største del af omsætningen fra mainframe kunder. Dette ønsker HDS nu at ændre.
​Se mere på www.hds.dk

HP

HP har en bred vifte af systemer til datalagring og data sikkerhed. Lige fra entry-level SAN med MSA1000 til enterprise XP systemerne (iøvrigt OEM'et fra HDS)

​Se mere på www.hp.dk

IBM

IBM er danmarks største IT virksomhed. IBM har en bred og homogen vifte af både hardware og softwareprodukter til håndtering af storage.

​Se mere på www.ibm.dk​

NetApp

NetApp er en af de absolut førende leverandører af NAS baserede systemer. NetApp har desuden et væld af software, der benytter deres patenterede SnapShot teknologi.

​Se mere på www.netapp.com

Oracle / SUN

Oracle købte SUN i 2009.

​Sun købte i 2005 StorageTek, som bl.a. producerede båndbiblioteker i god kvalitet. Ydermere OEM'ede StorageTek storagesystemer fra Engenio

​Se mere på http://www.oracle.com/global/dk/index.html

Symantec

Symantec er blandt verdens førende leverandører af løsninger til virksomheders garanti for datasikkerhed, tilgængelighed og integritet af data. Med storage produkter som BackupExec og NetBackup, dækker Symantec (tidligere Veritas) hele spektret fra små virksomheder til store enterprise virksomheder.

​Se mere på www.symantec.dk

Tivoli

Tivoli var oprindeligt et IBM storage management produkt primært til mainframe verdenen. Produktet blev udskilt fra IBM og kom til at hedde Tivoli. IBM købte imidlertid Tivoli tilbage. Tivoli software dækker bredt over hele spektret af sikkerhedsprodukter, indhold osv.

​Se mere på www.tivoli.com

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Har brug for specialiseret storage-rådgivning? Udfyld formularen, og lad vores eksperter hjælpe dig med at skræddersy den perfekte løsning til dine behov.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 46 18 59 09

Skriv til: info@stoman.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer  alle henvendelser .

Felter markeret med * skal udfyldes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Storage management a/s

Hovedgaden 16, 4622 Havdrup

Klik her for rutevejledning

Kontaktinformation

Kontakt os for et tilbud.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i formen herunder:​

​CVR-nummer: 21718173