Kontakt på 46 18 59 09

Partneroplysninger

​Computer associates

CA - har som Symantec en bed vifte af softwareprodukter til beskyttelse af data.

Se mere på www.ca.com/dk

EMC

EMC er verdens førende leverandør af produkter, ydelser og løsninger til håndtering og lagring af information i både store, mellemstore og mindre virksomheder.

Se mere på www.emc2.dk

HITACHI

HDS har storage systemer af høj kvalitet. HDS har haft den største del af omsætningen fra mainframe kunder. Dette ønsker HDS nu at ændre.

Se mere på www.hds.dk 

HP

HP har en bred vifte af systemer til datalagring og data sikkerhed. Lige fra entry-level SAN med MSA1000 til enterprise XP systemerne (iøvrigt OEM'et fra HDS)


Se mere på www.hp.dk

IBM

IBM er danmarks største IT virksomhed. IBM har en bred og homogen vifte af både hardware og softwareprodukter til håndtering af storage.


Se mere på www.ibm.dk​

NetApp

NetApp er en af de absolut førende leverandører af NAS baserede systemer. NetApp har desuden et væld af software, der benytter deres patenterede SnapShot teknologi.

Se mere på www.netapp.com

Oracle / SUN

Oracle købte SUN i 2009.

Sun købte i 2005 StorageTek, som bl.a. producerede båndbiblioteker i god kvalitet. Ydermere OEM'ede StorageTek storagesystemer fra Engenio

Se mere på http://www.oracle.com/global/dk/index.html

Symantec

Symantec er blandt verdens førende leverandører af løsninger til virksomheders garanti for datasikkerhed, tilgængelighed og integritet af data. Med storage produkter som BackupExec og NetBackup, dækker Symantec (tidligere Veritas) hele spektret fra små virksomheder til store enterprise virksomheder.

Se mere på www.symantec.dk

Tivoli

Tivoli var oprindeligt et IBM storage management produkt primært til mainframe verdenen. Produktet blev udskilt fra IBM og kom til at hedde Tivoli. IBM købte imidlertid Tivoli tilbage. Tivoli software dækker bredt over hele spektret af sikkerhedsprodukter, indhold osv.

Se mere på www.tivoli.com

HVEM ER VI

​Storage management a/s

CVR: 21718173

KONTAKT OS

​FIND VEJ

Hovedgaden 16
4622 Havdrup