Kontakt på 46 18 59 09

Backup / Restore

​Med mange virksomheders konstant stigende datamængder, er der behov for at sikre en velfungerende backup/restore løsning.

Den rigtige løsning kræver at man fra firmaets side har taget

stilling til hvem der har ansvaret for at backup bliver taget, hvor ofte en backup skal udføres, hvem der har ansvaret for

udførelsen, hvad der skal ske i weekenderne og under ferieperioder, hvor længe firmaet kan fungere uden at have sine data til rådighed, hvor stort et datatab firmaet kan leve med, mængden og vigtigheden af sine data, hvor mange versioner af data der skal være til rådighed, hvor længe det må vare før firmaet er oppe og køre igen og hvilke data der er mest kritiske, osv. osv..

I storage Management har vi erfaring med store komplekse backup/restore opgaver fra nogle af Danmarks største virksomheder.

Backup infrastruktur

Vi kan hjælpe med:

Rådgivning omkring hvilken løsning der passer bedst til den givne situation. Vurdering af hvilken restore plan/løsning der skal implementeres. Opbygge en komplet IT-Beredskabsplan, der tager forbehold for at det værst tænkelige uheld kan ske.

Drift af backup

I mange organisationer er driften af backup lagt på en enkelt person eller i en turnus ordning, hvor det for alle er en sekundær opgave. Det betyder at man ofte er sårbar, i forbindelse med sygdom, ferie eller en nøgleperson rejser.

Storage Management tilbyder at drifte jeres backup, i kortere eller længere perioder. Det eneste krav vi stiller er, at systemet er et kendt system (backup software), og det er muligt at administrere det remote.

Restore test

Hvad nytter det at have en backup, hvis restore ikke er mulig?

Ofte opdages restore-problemer først i forbindelse med et nedbrud, hvor tid er en kritisk faktor!

Storage Management tilbyder at foretage restore test af jeres bakup løbende, for derved at undgå eventuelle problemer den dag uheldet er ude. Kontakt os for et tilbud på drift af backup eller restore test

Hvor ofte?

Backup bør køres dagligt og vi anbefaler at kontrollere disse ved en restore-test hver 6. måned.

Klik her for at komme i kontakt med os

HVEM ER VI

​Storage management a/s

CVR: 21718173

KONTAKT OS

​FIND VEJ

Hovedgaden 16
4622 Havdrup